Neuvola ja kouluterveys -lehti

Neuvola ja kouluterveys on lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaisten lehti.

Lehdellä on mittava historia. Sen perusti Mannerheimin Lastensuojeluliitto vuonna 1962 nimellä Koulu ja terveys. Vuonna 1968 lehdestä tuli Neuvolatyö ja vuonna 1993 pelkästään Neuvola. Vuonna 2001 lehti siirtyi Lapsi 2000 ry:lle ja nimeksi tuli Neuvola ja kouluterveys.

Nykyisin lehti toimitetaan maksuttomana neuvoloihin, kouluterveydenhuollon yksiköihin,terveystiedon opettajille, synnytyssairaaloihin, apteekkareille, sekä pääkaupunkiseudun päiväkoteihin. Lisäksi Neuvola ja kouluterveys -lehti on jaossa erilaisissa alan messu- ja koulutustapahtumissa.

Neuvola ja kouluterveys -lehdessä asiantuntijoiden artikkelit esittelevät ammatillista tutkimus- ja käytännön tietoa helposti luettavassa muodossa kaikkien asioista kiinnostuneiden käytettäväksi.

Lapsi 2000 ry
Lehden julkaisija Lapsi 2000 ry alan asiantuntijajärjestö, jonka jäsenet ovat lääkäreitä, terveydenhoitajia, psykologeja, ravitsemusterapeutteja, liikunnan ammattilaisia, tutkijoita jne. Katso kaikki asiantuntijajäsenet.

Järjestön asiantuntijat keskittyvät ennaltaehkäisevään lastensuojelutyöhön tukemalla lasten vanhempia sekä muita lapsen lähellä olevia aikuisia sekä vahvistamalla terveys-, sosiaali- ja opetusalan ammattilaisten osaamista.

Lapsi 2000 ry on Lasten terveysfoorumin jäsenyhdistys.

Neuvola ja kouluterveyslehti on mukana myös Liikuntalääketiedepäivillä ja monissa muissa terveysalan tapahtumissa.

Neuvola ja kouluterveys -lehdestä poimittuja artikkeleita ja otteita Seija Sihvolan blogista.

Ota yhteyttä
close slider