Neuvola ja kouluterveys -lehti

Neuvola ja kouluterveys -lehdellä on mittava historia. Sen perusti Mannerheimin Lastensuojeluliitto vuonna 1962 nimellä Koulu ja terveys. Vuonna 1968 lehdestä tuli Neuvolatyö ja vuonna 1993 pelkästään Neuvola. Vuonna 2001 lehti siirtyi Lapsi 2000 ry:lle ja nimeksi tuli Neuvola ja kouluterveys.

Nykyisin lehti toimitetaan maksuttomana neuvoloihin, kouluterveydenhuollon yksiköihin,terveystiedon opettajille, synnytyssairaaloihin, apteekkareille, sekä pääkaupunkiseudun päiväkoteihin. Lisäksi Neuvola ja kouluterveys -lehti on jaossa erilaisissa alan messu- ja koulutustapahtumissa.

Neuvola ja kouluterveys -lehdessä asiantuntijoiden artikkelit esittelevät ammatillista tutkimus- ja käytännön tietoa helposti luettavassa muodossa kaikkien asioista kiinnostuneiden käytettäväksi.

Neuvola ja kouluterveys 3/2021

Uusin näköislehti

Neuvola ja kouluterveys 2/2021
Neuvola ja kouluterveys 1/2021
Näköislehti

Lapsi 2000 ry
Lehden julkaisija Lapsi 2000 ry on Lasten terveysfoorumin jäsenyhdistysalan asiantuntijajärjestö, jonka asiantuntijajäsenet ovat lääkäreitä, terveydenhoitajia, psykologeja, ravitsemusterapeutteja, liikunnan ammattilaisia, tutkijoita jne.

Järjestön asiantuntijat keskittyvät ennaltaehkäisevään lastensuojelutyöhön tukemalla lasten vanhempia sekä muita lapsen lähellä olevia aikuisia sekä vahvistamalla terveys-, sosiaali- ja opetusalan ammattilaisten osaamista.

Toimituspäällikkö Seija Sihvola kirjoittaa blogiin kuukausittain omia ajatuksiaan ajankohtaisista asioista.

close slider