Mediatiedot

Neuvola ja kouluterveys -lehti on lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaisten julkaisu. Se postitetaan painettuna lehtenä 3 kertaa vuodessa mm neuvoloihin, kouluterveydenhoitajille, synnytyssairaaloihin ja terveystiedon opettajille.  Mainos Neuvola ja kouluterveys -lehdessä on tehokas tapa tavoittaa kaikki kohderyhmän lukijat samanaikaisesti.

Useat eri toimialat hyödyntävät Neuvola ja kouluterveys-lehteä

Neuvola ja kouluterveys -lehdessä ilmoittavat yritykset ja yhteisöt, joilla on kerrottavaa tuotteesta tai palvelusta, josta hyötyvät lapsiperheiden parissa päivittäin työskentelevät. Ilmoittajina ovat mm. lapsiin liittyvät yhdistykset, lastenruoka ja -tuote valmistajat sekä maahantuojat, lääkealan yritykset sekä alan tapahtumajärjestäjät.

Miksi Neuvola ja kouluterveys -lehti?

Ilmoituksella painetussa lehdessä saa lukijan pitkäkestoisen huomion, sillä oman alan ammattilehti luetaan tarkkaan joka kerta, koska se sisältää työhön liittyvää tärkeätä ja ajankohtaista asiaa.

Mainostajana voit myös tarvittaessa sijoittaa paljon tietoa ilmoitukseen, koska painettu lehti pysäyttää lukijan ja katse viipyy sivulla pitkään. Muistijälkikin jää tällöin viestisi sisällöstä pitkäksi.


Ilmoitusmyynti
Sanna Mäkinen / Myyntipäälikkö
Puh. 041 313 2706
sanna.makinen@saarsalo.fi

 

Kustantaja
Yo-Kustannus Oy

Toimituspäälliköt
Neuvola ja kouluterveys / Seija Sihvola
NeuvoLasta & TUEnuorta / Aino-Maija Lahtinen

Toimitus:
Seija Sihvola
toimitus@neuvolajakouluterveys.fi
Tykkitie 2, 02100 Espoo
050 330 4890

 

Ulkoasu
Artea tmi/OI, Porvoo

Painopaikka
PunaMusta Oy / Forssa
ISSN 1458-1000

Tilaukset
toimitus@neuvolajakouluterveys.fi

Osoitteenmuutokset
vain sähköpostilla:
toimitus@neuvolajakouluterveys.fi