Mediatiedot

Neuvola ja kouluterveys -lehti on lasten ja nuorten terveydenhuollon ammattilaisten julkaisu. Se postitetaan painettuna lehtenä 3 kertaa vuodessa mm neuvoloihin, kouluterveydenhoitajille, synnytyssairaaloihin ja terveystiedon opettajille.  Mainos Neuvola ja kouluterveys -lehdessä on tehokas tapa tavoittaa kaikki kohderyhmän lukijat samanaikaisesti.

Useat eri toimialat hyödyntävät Neuvola ja kouluterveys-lehteä

Neuvola ja kouluterveys -lehdessä ilmoittavat yritykset ja yhteisöt, joilla on kerrottavaa tuotteesta tai palvelusta, josta hyötyvät lapsiperheiden parissa päivittäin työskentelevät. Ilmoittajina ovat mm. lapsiin liittyvät yhdistykset, lastenruoka ja -tuote valmistajat sekä maahantuojat, lääkealan yritykset sekä alan tapahtumajärjestäjät.

Miksi Neuvola ja kouluterveys -lehti?

Ilmoituksella painetussa lehdessä saa lukijan pitkäkestoisen huomion, sillä oman alan ammattilehti luetaan tarkkaan joka kerta, koska se sisältää työhön liittyvää tärkeätä ja ajankohtaista asiaa.

Mainostajana voit myös tarvittaessa sijoittaa paljon tietoa ilmoitukseen, koska painettu lehti pysäyttää lukijan ja katse viipyy sivulla pitkään. Muistijälkikin jää tällöin viestisi sisällöstä pitkäksi.

 

Julkaisija
Lapsi 2000 ry

Päätoimittaja
Matti Rimpelä
matti.rimpela@uta.fi

Toimituspäällikkö
Seija Sihvola
seija.sihvola@gmail.com

Toimitus:
Tykkitie 2, 02100 Espoo
050 330 4890
Osoitteenmuutokset
vain sähköpostilla:
seija.sihvola@gmail.com

 

Ulkoasu
Artea tmi/JH, Porvoo
tea.itkonen@artea.fi

Tuottaja / Tilaukset
Artea tmi 040 557 4223
tea.itkonen@artea.fi

Painopaikka
Forssa Print, Forssa
ISSN 1458-1000

 

Ota yhteyttä
close slider